Herfst op de kaart

Herfst op de kaart

Kortere dagen, langere avonden. Tijd om weer echt te tafelen. Als de bladeren goud kleuren, breekt de herfst aan. Hét seizoen waarin we weer naar binnen gaan, warmte en gezelligheid opzoeken en rijkere, vollere smaken willen proeven. Het najaar vraagt om een menukaart die dit verhaal vertelt.

Bock, borrels en beleving

Het najaar is een charmeur, zeker in cafés en restaurants. Nog nét even die laatste zonnestralen op je terras, waar je de plaids al hebt klaargelegd. ’s Middags het kwik nog tegen de twintig, 's avonds een krappe tien. Je rekt het buitenseizoen met terrasverwarmers of vuurkorven, vult je menukaart met najaarsgerechten. Dampend goede koffie met vers bereide appeltaart, donkerbruin bier met een stevige borrelplank en natuurlijk het wildseizoen dat van start gaat.  

De herfst is puur beleving. De dagen kunnen somber ogen, maar niets is minder waar als je in dit seizoen de horeca binnengluurt. Als de laatste zonnestralen plaatsmaken voor een grauwere buitenwereld, haalt de horeca de warmte naar binnen.

Is jouw menukaart al gevuld met kleurrijke krachtpatsers, zoals een mooie rode wijn, goudgele likeur of een donkerbruine bock op de tap? Verrijk je kaart met stevige kazen en een wildpaté. 

Breng de herfst in je menukaart

Onze handgemaakte menumappen voor de horeca vormen graag het verlengstuk van jouw ambacht in de keuken. Maak je een statement met vintage vinyl? Of ga je voor de glinstering van regendruppels op herfstbladeren met metallic gecoat koffiebruin, roest-oranje of smaragdgroen? Je menukaart is meer dan een opsomming van eten en drinken. Als ’t goed is, ademt je menukaart de sfeer van je zaak en neemt ‘ie je mee in het seizoen.

Specerijen met diepe tonen, stoofpotjes met pompoen, een wonderlijk gerecht met wortel, aardse paddenstoelen en ragout. Traditionele najaarsklassiekers, die perfect passen bij lange avonden tafelen. Welke specialiteiten serveer jij dit seizoen en… hoe presenteer jij ze?

 

decover maakt al jaren menukaarten op maat. Ambachtelijk, in eigen keuken. Ontdek hoe we jouw sfeer vertalen tot een persoonlijke menumap waarmee de kunst uit jouw keuken echt tot zijn recht komt. Meer weten? Contact opnemen mag altijd! 

Terug naar blog