iPad menukaart

€10,00 Excl. btw

Interactief menu voor iPad

Vind jij het soms lastig om een ​​goede upselling van bijvoorbeeld wijn te realiseren? Met deze interactieve menuapplicatie voor de iPad wordt het kopen en verkopen van aanvullende producten een verfrissende ervaring.

Decover bv ontwikkelde oorspronkelijk de applicatie voor een interactieve wijnkaart. Hiervoor hebben we samengewerkt met Apple. Ook is het mogelijk om een ​​menukaart voor de iPad (of een andere tablet) te ontwikkelen waarmee u uw bier-, thee- of koffieaanbod kunt presenteren. Discover bv ontwikkelt het iPad-menu altijd volgens uw individuele wensen.

iPad-menu

Het iPad-menu biedt interessante achtergrondinformatie die er op een normaal menu vaak saai uitziet en niet wordt gelezen.

De iPad-menukaart inspireert uw gasten en stimuleert hen om nieuwe en verrassende koffie- of wijnkeuzes te maken. De applicatie is volledig interactief. Uw gast kan op verschillende manieren door de selectie bewegen. Speciaal ontwikkelde symbolen geven een duidelijk beeld van de kenmerken van de wijnen of koffies. Veel gasten vinden het een verfrissende ervaring om via de interactieve menukaart een koffie of wijn te kiezen. Op alle pagina’s staat een knop waarmee de gast terug kan gaan naar het volledige aanbod, zodat ook gasten die geïnteresseerd zijn in het gehele aanbod een keuze kunnen maken.

Menuwijzigingen à la minute

Met het ContentManagementSysteem (CMS) van decover bv kunt u overal waar een internetverbinding aanwezig is, eenvoudig zelf de inhoud van uw interactieve menukaart wijzigen, ook als uw gasten momenteel het iPad-menu gebruiken. Wilt u een product toevoegen of verwijderen? Afhankelijk van het seizoen of de voorraad kunt u uw aanbod aanpassen. Veel horecaondernemers hebben al goede ervaringen met het (beveiligde) CMS.

De prijs is zonder iPad, alleen voor het abonnement.

Aantal menu's prijs per maand
1. iPadmenu  € 10,-
2. iPadmenu € 8,-
3. iPadmenu € 6,-
4. iPadmenu € 4,-
5. tot 30e iPad menu € 2,-
31. iPad menu en meer € 1,-

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »